Heerlijke én duurzame koffie? Van Duijnen regelt het!

koffie

Bij Van Duijnen is men dol op koffie. Hoe kan dat ook anders? Op ieder moment van de dag en op iedere plek waar mogelijk komt dit fijne drankje goed van pas. Want wat is er nou lekkerder dan een kopje koffie als je ’s morgens moeite hebt om je ogen open te houden? En wat drink je veelal op kantoor of schenk je uit als er mensen bij je op bezoek komen? Juist: koffie. En dat is de reden waarom Van Duijnen zo veel waarde hecht aan zo’n lekker ‘bakkie’.

Koffieautomaten van Van Duijnen

Van Duijnen richt zich voornamelijk op koffie op het werk en daarbij biedt het vier verschillende soorten koffieautomaten aan. Het gaat dan om espresso automaten, fresh brew automaten, instant automaten en cup automaten. Espresso is afgeleid van het Italiaanse es presso (betekent letterlijk: onder druk) en het zal je dus niet verbazen dat het de karakteristieke smaak te danken heeft aan het feit dat het water onder hoge druk door de vers gemalen koffie wordt geperst. Heb je meer met het ‘ouderwetse’ koffie zetten? Dan heeft Van Duijnen de fresh brew automaten beschikbaar voor je. Bij fresh brew wordt de koffie gezet via een filtersysteem, wat de smaak oplevert die je van huis uit bent gewend.

Voor bedrijven die door veel werknemers en korte pauzes gebaat zijn bij koffie dat snel kan worden bereid, zijn de instant automaten een goede optie. Bij de instant automaten worden er korrels van vers gezette koffie in de machine in aanraking gebracht met heet water. Op die manier wordt het weer koffie. Een makkelijke, maar ook vooral snelle methode dus! Voor een garantie op dezelfde kwaliteit van ieder ‘bakkie’, zijn de cup automaten een goed alternatief. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van fraaie Lavazza automaten. Voorverpakte en voorgedoseerde cups worden bij de cup automaten gebruikt om de koffie te zetten en optimaal te laten smaken.

Duurzaam verantwoorde koffie

Verantwoord ondernemen staat hoog op het lijstje bij Van Duijnen Koffie. Zo wordt er gewerkt met duurzame afvalverwerking, recyclen we onderdelen en denken we aan brandstof besparende vervoersoplossingen. Bovendien wordt koffie van Van Duijnen zichtbaar CO2 neutraal gebrand! Met 75 jaar aan ervaring is er al veel kennis opgedaan in de koffie-wereld, ook omdat Van Duijnen beschikt over koffiespecialisten met kennis voor het vak. Leuk bijkomend feit is dat het bedrijf er alles aan doet om je van de beste service te voorzien. Van de receptie tot de monteur; Van Duijnen straalt uit om er alles aan te doen om de klant zo snel mogelijk te helpen.

Geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden!

Benieuwd geworden naar de koffie en de automaten van Van Duijnen? Of wil je meer weten over het bedrijf? Neem eens een kijkje bij de meest gestelde vragen of kijk eens op de automaten-pagina. Voor meer informatie over het bedrijf, de automaten of andere dingen rondom Van Duijnen kan je natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Comments are disabled.